maanantai 30. tammikuuta 2012

Bulldog-taulu

Sisustamiseen voi saada inspiraatioita mitä oudoimmista asioista - meidän talouden muusana on aika ajoin toiminut 6-vuotias bullipoika Boris.

Jollakin Ikean kangassuunnittelijoista on selkeästi ollut kotona sama inspiraation lähde, sillä noin vuosi sitten löysin kyseisen ruotsalaisjätin uumenista mahtavan Bulldog-kankaan! Olin kuitenkin sen verran jälkijunassa, että niitä oli enää sinisinä jäljellä, mutta ostin kuitenkin kangasta hauvan verran ja kiikutin sen kotiin hymy pyllyssä. Läheisestä puutavaraliikkeestä kävin ostamassa parilla kympillä rimaa, jonka ystävällinen setä sahasi sopivaksi mittojen mukaan. Kotona naulasin rimoista kehykset ja pingotin kankaan niiden väliin. Tässä kohtaa haluan huomauttaa, että kannattaa katsoa vatupassilla että rimat ovat suorassa ennenkuin ne naulaa toisiinsa. Ketuttaa nimittäin jonkin verran repiä nauloja irti kun koko kehikko on ihan vinossa kun sen nostaa pystyyn.. Myöskään kangasta ei kannata pingottaa liian kireälle, sillä muuten kehikkokin taipuu eikä laskeudu kauniisti seinää vasten. Siinä pingottuu sitten kivasti hermotkin samalla..

Taulu on nyt olohuoneessamme melko hallitseva elementti, mutta toisaalta niin on Boriskin :) Jotenkin se on saanut vallattua koko sohvan parhaan paikan itselleen..


Bulldoggiin on muuten kätketty piilokuva - löydättekö?

3 kommenttia:

 1. Tää on ihan mahtava taulu!! Ja muutenkin bulldogit on yksi miun suosikkirotu, isälläni oli niitä pitkään. <3

  VastaaPoista
 2. Juu, oli pakko ostaa tää heti ku näki :)

  Vaikka mä meirän hauvelia rakastankin ylikaiken ja bulldogit on luonteeltaan mainio rotu, en enää ikinä ota rotukoiraa.. Niitä kun tupataan jalostamaan pelkästään ulkonäön mukaan ja mun sydäntä särkee katsoa miten meidän koira yrittää varsinkin kesällä hengittää lyttyturpansa kautta..

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtava! Mulla on sama kangas odottamassa taulun tekoa. Ongelmana on ollut juurikin se, että ei ole löytynyt tarpeeksi suuria kehyksiä. Jospa tästä saisi puhtia viedä projekti päätökseen...

  VastaaPoista