torstai 19. tammikuuta 2012

Raastinrauta-koruteline

Raastinrauta on ehdottomasti keittiön inhottavin väline - se toimii aina ei-niin-hellävaraisena rystystenkuorijana. Varsinkin se vanha pyramidi-malli josta ote aina lipsahtaa ja päivällisvieraille voi ilmoittaa ruoan sisältävän sekä verta että kyyneliä! Rystysraudan kierrätys korutelineeksi oli vaarattomin vaihtoehto koko perheen hyvinvoinnin kannalta :)

Korutelineen jalat löytyivät työkalupakista (joka muuten pursuaa mahtavaa korumateriaalia!), neljä rautaista koukkuruuvia. Ne tuikattiin super-megaliimalla kaikkiin sisäkulmiin kiinni ja annettiin kuivua hyvin.
Sitten tarvitsi vain päästää mielikuvitus valloilleen ja aloittaa tuunaus. Itse pysyin tällä kertaa melko hillityissä raameissa, koska korut itsessään tuovat telineeseen väriä. Kiusaus käydä ostamassa kirkuvan pinkkiä spraymaalia saattaa kuitenkin osoittautua liian kovaksi.. :)

Inspiraation lähde löytyi täältä!2 kommenttia:

  1. Oi, tämähän on hauska idea. Juurikin mietin kaupassa kätevää raastinta jossa olisi kulho mukana (Ikea :) ). En ostanut koska meillä on juurikin tämmöinen raastin. Ensi kerralla siis voin ostaa uuden raastimen kun vanhalle on löytynyt uusi työ. Kiitos. Kiva blogi muutenkin sinulla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jenni! Nykyään myydää niin paljon ergonomisempia ja "turvallisempia" raastinrautoja että tää vanha pyramidimalli jää työttömäksi :) Sitä ei vaan raaski heittää pois joten pakko keksiä muuta käyttöä..

    VastaaPoista