tiistai 10. huhtikuuta 2012

Vanhat kalenterit tauluiksi

Olen sen sortin kummajainen joka pystyy toljottamaan jotakin kaunista asiaa ikuisuudelta tuntuvan ajan vain sen takia että se on kaunis. Kutsutaanko sellaista ihmistä esteetikoksi? Tai henkilöksi jolla jolla on liikaa aikaa? Olkoon miten on, mun on vaikea päästää irti kauniista asioista ja esineistä vaikka ne olisivat turhakkeita. Juuri tämän takia laatikoistani löytyy vanhoja kalentereita, joita en ole raaskinut heittää pois - ne kun on ostettu juuri kauniiden kuvien takia. Edellä mainittu ominaisuus on kuitenkin rankassa ristiriidassa neuroottisuutta hipovan siisteyteni ja kierrätysvimmani kanssa. Meillä tavara kulkee nopeammin kuin rannasta lähtevä hauki... 

Niinpä hetki sitten siivotessani taas kerran kaappeja törmäsin jo unohtuneisiin kalentereihini ja päätin joko keksiä niistä jotain tai heittää pois. Niin sivut päätyivät tauluihin työhuoneemme seinälle. Alla olevat kuvat ovat 1950-luvun mainoksia esittävästä päivyristä. Osa niistä on hulvattomia!
Osaisitteko kuvitella miesten sukkia enää mainostettavan näin? Mikä on ollut kantava idea mainoksen takana?
Entä oikeanpuoleisen kuvan lasit - tuleeko oranssinen sävytys vielä joskus takaisin muotiin? 

Alla olevan taulun kokosin kahdeksasta eri kuvasta - niitä piti leikellä hieman jotta ne lomittuisivat kauniisti. Vanhojen autojen estetiikka todella hivelee mieltä ja silmiä - vaihtaisin Hondamme tuohon punaiseen Fordiin milloin vain :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti