keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Evolution of Hair

Letti on siitä siisti juttu että se on uusiutuva luonnonvara - niinpä sen kanssa leikittely onkin oikeastaan jos ei pakollista niin ainakin suotavaa! Uuden hiustyylini kunniaksi kokoankin iloksenne tupeemuotiani vuosien varrelta:

1989: Ensimmäisellä luokalla tukka tupeerattiin koulukuvaa varten aivan valtavaksi pehkoksi. Tuolloin myös otsatukka leikattiin alkavaksi korvien takaa.. ja lopuksi äidin puuhelmet kaulaan ja menoksi!
1992: Vuosia säästin rahaa näihin pikkuletteihin, jotka muistaakseni kustansivat 300 markkaa. Kyllä niitä koulussa ihasteltiin ja hipellettiin! Kun letit avattiin, eivät hiukset laskeutuneet viikkoon - näytin ihan leijonalta!!

1995: Tämä vuosi oli hiuksieni kliimaksi - ne ylettyivät melkein peppuun!
1997: Lyhenee aina vaan.. puolipitkässä on se kettumainen juttu ettei hiuksia saa ikinä hyvin.. Friseessäni vaikuttavat jotkin mystiset voimat jotka saavat toisen puolen latvat kääntymään sisään ja toiset ulos vaikka kuinka kääntelis ja vääntelis.. todella turhauttavaa..

1998: Heppaleirikaverini oli jo vuosia puhunut haluavansa joskus leikata hiuksensa kokonaan pois - päätin toteuttaa idean ennen häntä. Kampaajan perkele ei kuitenkaan suostunut leikkaamaan haluamaani siiliä vaan pakotti valitsemaan mallin miesten katalogista - juuri sen näkönen siitä tulikin..
1999: Körtti keskijakaus.. ei näin..

2000: Pitkä ja paksu - unelmatukkani! Tästä se olikin sitten alamäkeä hiusten kunnon suhteen
2001: Pitihän se mustakin kokeilla.. ei se sovi maitonaamoille..

2003: Ja punainen väri kokeilussa..
2004: Nanna Mikkosen inspiroimana hain permanentin - tällä käänsi urosten päät :) Hiukset vaan meni niin huonoon kuntoon ettei ollut muuta vaihtoehtoa kuin pätkäistä ne pois..

2005: Tässä kesäkeesissä viihdyin mainiosti, mutta mies moitti lepakoksi..
2006: Eräs viikonloppu Kuudennella Linjalla rupesin ääneen miettimään miltä näyttäisin hiuksettomana. Tunnustelin siinä päätäni koko illan ja totesin kallonmuotoni olevan sileä. Kotiin päästyämme vedimme avokin kanssa kummatkin kahden millin siilit. Huom! Minä olin vesiselvä. Kyllä aamulla vähän mietitytti mutta tämä on yksi lempityyleistäni kautta aikojen! Se vaati vain pirusti meikkiä ja naisellisia vaatteita. Parasta kaikessa oli katsella ihmisten reaktioita - priceless!!!!

2007: Elämäni eka ja vika blondikokeilu vaati viisi värinpoistoa ja kaksi blondausta - päänahkani oli aivan vesikelloilla ja kosketusarka viikon. Ihan karmee...
2008: Paluu punaiseen. Näytän kuulemma äidiltäni.

2008: Perus tylsä puolipitkä
2009: Lyhyt otsatukka. en ole vieläkään varma tykkäsinkö..

2010: Kapinakausi tuli hieman myöhään.. Ei vaiskaan! Tää on mun punk-pippaloista :)
2012: Piti kokeilla vielä pitkää otsatukkaa. Mun luonnostaan pyöreät posket näyttää vieläkin isommilta.. eiköhän tää kohta käänny taas sivuotsikseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti