torstai 9. helmikuuta 2012

Irregular Choice - Miaow

Ahhhhhhh! Vaikka pakkanen taas poksuu ulkona on rintani täyttynyt keväästä tuon jumalaisen auringonpaisteen johdosta! On niin mieltä nostattavaa päästä kotiin vielä valoisaan aikaan ilman että tarvitsee elää jatkuvassa kaamoksessa. Tänään kevään perään haikaillesani mieleeni pompsahtivat viime syksynä hankkimani Irregular Choicesin Miaow-popot jotka tahtoisin jo innolla vetää jalkaani! Sitä ei valitettavasti näillä keleillä voi vielä tehdä ilman että esitän "Bambi liukkailla jäillä" -performanssin ja katkon nilkkani samassa rytäkässä. Sitä ei sovi tän ikäsen ihmisen enää kaatuilla kun seuraukset on ihan jotain muuta kuin huvittunut nauru ja lumen pyyhkäisy housuista. Alkutalvesta kolatessani kaaduin täydellä 60 kilon elopainollani polvi-sääri-akselin päälle ja jouduin linkkaamaan mustalla jalalla kaksi viikkoa. Ja vieläkin se pirulainen kremppaa vaikka aikaa on kulunut jo puolitoista kuukautta.. Vanhuus ei tule yksin..

Eksyin näköjään tahattomasti aiheesta alkaessani valittaa ikääntyvästä kropastani, joten ponkaistaanpa takaisin nami-nami-kenkiin. Internetin ihmeellisessä maailmassa poukkoillessani eksyin Irregular Choice -sivustolle joka myy ehkä maailman hauskimpia kenkiä! Samantien oli pakko tutkia myykö jokin liike Suomessa niitä ja ilokseni huomasin merkin edustettuna Brandosilla! Yhdet meni tilaukseen samantien vaikka hinta ylittikin kipurajani tuntuvasti.. Kerrankos sitä tuollaiset namut ostaa ja kuka voisi vastustaa noita kissansilmiä!!

Asfalttipolkuja odotellessa .. :)4 kommenttia:

 1. Aivan jumalaiset kengät. Haluaa kanssa!

  VastaaPoista
 2. Mageet popot! Harmi että omat kaviot on niin isot, ettei tuommoisista voi kuin unelmoida.

  VastaaPoista
 3. Joissain nuissa popoissa on kokoja ainakin 41:een asti.. Noi on siitä kivat että jalka näyttää niissä ihan mahottoman pieneltä! Ja vaikkei siltä näytä ni on mielettömän mukavat kävellä!

  VastaaPoista
 4. WAU mitkä kissakengät!! :O Ihan uskomattoman hienot! Miun korkokenkäilyt loppui siihen kun muutin tänne Helsingistä. Tuolla ne nyt vaatehuoneen lattialla odottaa turhaan käyttöä. Sitä on silloin kun joku sukulainen tai tuttu täyttää pyöreitä. Eli harvoin. Edes meidän tosipienen kirkonkylän kauppaan ei pääse asfalttia pitkin, siinä on hiekkapiha. :p Ja korkkarit nyt ei ole välttämättä ne näppärimmät kengät tallihommissa ja miun töissä, eli ihan taviksesti pitäydyn hyväksi havaisemallani kumppari-crocksi-linjalla. ;D Ihania korkkareita ihailen ja kuolaan kyllä... ;)

  VastaaPoista